Wie zijn wij

Wij zijn Viviane en Jacqueline van Dinnershow op Maat. Beiden hebben we veel dinnershows meegedraaid, zowel als danseres, hostess, organisator & choreograaf. Wij gebruiken deze jarenlange ervaringen nu om het beste product voor u te maken!

Begin 2019 hebben wij de koppen bij elkaar gestoken en zijn we tijdens een creatieve brainstormsessie tot het besluit gekomen om samen een nieuw partnerschap en avontuur aan te gaan. Het maken van een dinnershow was ons doel en dit doel kwam al snel dichtbij toen we nog geen 2 maanden later onze eerste opdracht binnen haalden. Niet volgens de planning en totaal onverwacht, maar ontzettend leuk.
Vol enthousiasme zijn wij aan de slag gegaan en hebben we onze eerste Dinnershow op Maat neergezet aan het begin van de zomer in 2019.

Dankzij alle positieve reacties en belangstellende partijen zijn wij ons product verder gaan ontwikkelen en hebben we een professioneel team om ons heen verzameld.
Een team dat beschikt over meerdere kwaliteiten, waardoor wij spreken over artiesten i.p.v. alleen zangers of dansers. Dit is een bewuste keuze van ons en volgens ons onderscheiden wij ons product hiermee juist van andere bedrijven die dinnershows aanbieden. Juist doordat we alle kwaliteiten van onze cast kunnen inzetten maakt het dat Dinnershow op Maat altijd op maat gemaakt kan worden en elke middag of avond net even anders is of kan zijn.

Wij staan voor kwaliteit, gastvrijheid en beleving!